Jövőre sem szeretnénk megúszni a testmozgást – Segíts, hogy közelebb kerüljünk a céljainkhoz 2017-ben
Jövőre sem szeretnénk megúszni a testmozgást – Segíts, hogy közelebb kerüljünk a céljainkhoz 2017-ben

Jövőre sem szeretnénk megúszni a testmozgást – Segíts, hogy közelebb kerüljünk a céljainkhoz 2017-ben

Vegyél kilométereket és ezzel tedd lehetővé, hogy a pilisi gyerekek a jövőben is úszhassanak

Lélekben együtt sportolhatsz állami gondozott gyermekekkel, segíthetsz sportsikerekben gazdag évet szerezni jövőre is a lurkóknak!

Kattints a gombra, ahol láthatod, hogyan áll most a gyűjtés, illetve ugyanitt tudsz adományozni is, ha módodban áll.

[button color=”#000000″ background=”#b4e1f8″ size=”large” src=”http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Meterrol_Meterre_Egyutt_Veletek”]SZERETNÉK SEGÍTENI[/button]

Pontosan mire gyűjtünk most?

Jelenleg 10 gyerek jár velünk rendszeresen mozogni Pilisről, ám a Gyermekotthonnak több mint 80 lakója van. Szeretnénk, ha több gyereknek tudnánk megadni a sportolás örömét. A legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig. Szeretnénk gyakorítani az alkalmakat is, hiszen havonta egy közös élménynél minden gyerek többet érdemel!

Hogyan tudsz ebben Te segíteni?

Már több mint két éve szervezünk a Pilisi Gyermekotthon lakóinak sportprogramokat, ahol a testedzésen kívül a gyerekek kicsit ki tudnak szakadni a mindennapi monotonitásból, és értelmet nyer számukra a hasznos szabadidő eltöltés. Szeretnénk, ha ez így maradna a 2017-es évben is. Ebben pedig Te tudsz a segítségünkre lenni!

Hogy mit is takar a méterről méterre?

Az Edzésonline.hu úszócsapatának a tagjai egy óriási felajánlást tettek a gyerekek számára: okt. 15-16-án Dunaújvárosban együtt egy 24 órás úszáson fogunk részt venni, majd decemberben a gyerekekkel együtt 2 csapatban úszunk a veresegyházi Mikulás-napi 12 órás úszáson. Vállaljuk, hogy összesen legalább 104 km-t leúszunk. Ezt a távot jelképesen 3000,- Ft/km-ért szeretnénk kiárusítani Nektek.
Ha megveszitek a leúszott utunkat, azzal teljes egészében a pilisi gyerekek jövő évi sportolását fogjátok támogatni. Ehhez a gyerekek és mi legalább 2000 hosszt le fogunk úszni. 🙂

Bővebben:  http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Meterrol_Meterre_Egyutt_Veletek