Téli tábor? Már most fázunk :)
Téli tábor? Már most fázunk :)

Téli tábor? Már most fázunk :)

citizenship_en2014. február 15-20. között Szokolyán téli CSEPPeredő tábort tartunk az Európai Uniónak köszönhetően, ugyanis megnyertük az Európa a Polgárokért pályázatot.

Téli tábor? Brrr, igen, miért ne? A táborba erdélyi, felvidéki és magyar gyermekotthonokból érkeznek majd gyerekek, többek között persze a Pilisi Gyermekotthonból is várunk résztvevőket. A megszólított korcsoport 10-13 év közötti.

A tábor tematikája a farsang és a tavaszköszöntés köré épül majd. Ennek megfelelően szervezzük a különböző kézműves foglalkozásokat, táncházat, busójárást, Luca-baba égetést. Mivel Börzsöny szívében lesz a szállásunk, Szokolyán, sokat szeretnénk kirándulni, a Nagy Hideg-hegyre, Visegrádra és természetesen Budapestre is.

A gyerekek vegyes csoportokba lesznek beosztva, hogy jobban megismerjék egymást.  Ezeket a csoportokat négy-öt önkéntes vezeti, segíti majd, akiknek a jelentkezését még mindig várjuk! Igen, még nem teljes a csapat, de lassan minden kerek lesz, mint egy nagy hógolyó! Téli tábor? Mondom, miért ne? 🙂